Wadlopen met Wim Spijk

Ontdek het Wad!

Wadlopen Noordpolderzijl (incl: zonsopkomst / zonsondergang wadlooptochten)

Deze wadlooptocht  begint bij het noordelijkste café van Nederland, `t Zielhoes. Noordpolderzijl is de ideale uitvalbasis  voor je wadlooptocht aan de Waddenkust. Een ideale manier om kennis te maken met het wadlopen als je nog niet eerder een wadlooptocht hebt gemaakt. Wadlopen en slapen aan de Waddenkust, genieten van het uitzicht, het geluid van de zee en de zilte zeelucht. 

Het is de meest geboekte wadlooptocht voor zowel  jong en oud en vooral geschikt voor familie, school. bedrijf en teamuitjes. Je loopt hier met ervaren wadloopgidsen door een prachtige natuurgebied, de kwelders, kustdal, eindeloze zandvlakten, geulen en vergezichten. Je komt hier alle facetten van het wad(lopen) tegen. Luister naar de verhalen over het ontstaan van dit gebied, over de planten en dieren die hier leven. Ook het slik wat bij het wadlopen hoort. De kans is aanwezig dat je tijdens het wadlopen zeehonden tegenkomt. 

Deze wadlooptocht, met max. 12 deelnemers per groep,  duurt ruim 3 uur en is eventueel aanpasbaar op verzoek van de deelnemers. We lopen dan dieper door de geulen en gaan op het eind van deze wadlooptocht nog even door een leuk stukje slik. 

Na afloop van deze wadlooptocht is het goed toeven en nagenieten op het terras van café `t Zielhoes.Wadlopen Noordpolderzijl

Voor Wie:

Ideale tocht voor gezin, familie, school of bedrijf

Zwaarte tocht:


Leeftijd:

Vanaf 7-8 jaar (eventueel in overleg)

Afstand:

7 - 11 km

Duur:

3-3,5 uur

Vertrek/Verzamelplaats

Parkeerplaats café `t Zielhoes

Ares

Zijlweg 4 9988 TD Usquert

Prijs:


Prijs: € 25,- p.p. (kinderen t/m 12 jaar € 20,-) Herfst-en winter wadlooptocht op aanvraag

Starttarief € 125,-Alle Tochten